Service

Her får du utført gyldig service på bilen din.
Du beholder alle garantier samtidig som du sparer både tid og penger..

Service på alle bilmerker

Mange trur at bilen må til merkeverksted for å beholde garantien og for å få utført gyldig service. Det må den ikkje. En felles regel for EU/EØS-land gjer at du står fritt til å velge det bilverkstedet du måtte ønske. Det er med andre ord unødvendig å bruke ekstra tid og penger på å levere bilen hos et merkeverksted. Et stempel fra et AutoMester-verksted i serviceheftet er like gyldig.

Utført service hever bilens verdi

Når du følger bilens serviceprogram, sikrer du garantien på bilen din. Det er lettere å reklamere på feil i ettertid og du øker bilens verdi. Det er dessuten viktig med jevnlig service for å sikre en trygg og god bil. Spar tid og penger ved å bestille din neste service på PS bil AS.

 

NÅR DU tar servicen hos PS BIL, FÅR DU ALLTID:

100 % fornøydgaranti

Tre års garanti på deler og originalkvalitet

 

Døgnåpen innlevering.

Fleksibel finansiering

Mobilitetsgaranti med redningstjeneste i et år. (gratis ved hovedservice)

Spar tid og penger hos erfarne bilmekanikere

Mekanikerne med lang erfaring med mange ulike bilmerker. Her leverer du bilen din i trygge hender og sparer både tid og penger.

 

Be oss om et pristilbud og vi er sikre på at du vil bli positivt overrasket!


Deler med originalkvalitet

Her får du bare deler med original kvalitet eller bedre. Du trenger ikke velge et merkeverksted for å beholde garantien på bilen din.


Original kvalitet eller bedre

Ingen bilprodusent eller -importør kan stille garantivilkår med krav om bruk av bilprodusentens egne reservedeler. Det er din bil, du som betaler og du som bestemmer. Hos PS Bil sørger vi for at du får god service til en riktig og konkurransedyktig pris. Du trenger ikke bruke unødig tid og penger på å velge et merkeverksted bare for å «være på den sikre siden».


«Matching quality» gir samme garanti


Vi følger vi EUs direktiver for bilbransjen og benytter oss kun av deler med spesifikasjonen «matching quality» eller høyere. Reservedelene leveres av Hellanor AS, fra produsenter som også leverer deler til bilfabrikkene. Forskjellen mellom originaldeler og «våre deler» er esken/innpakningen og navnet. Prisen er i din favør.

Ett års mobilitetsgaranti - hjelp når du trenger det

Du kan kjøpe mobilitetsgaranti når vi har tatt service på bilen din.

 

Vår mobilitetsgaranti sørger for at du får hjelp dersom uhellet er ute.

Uansett tid og sted - i hele Norden - i et helt år

 

Med AutoMesters mobilitetsgaranti får du hjelp hele døgnet, alle dager i året. Har du hatt et uhell eller en utforkjøring? Har du vært uheldig og fylt feil drivstoff eller låst deg ute av bilen? Uansett tid og sted i hele Norden, sørger vi for at du får hjelp på stedet eller på hjemmeadresse. Dersom ikke feilen lar seg utbedre på stedet, får du gratis transport til nærmeste AutoMester-verksted.

 

I samarbeid med Viking redningstjeneste

 

AutoMester mobilitetsgaranti er et kombimedlemskap i Viking redningstjeneste, og det forutsettes at kjøretøyet har gyldig forsikring i et norsk forsikringsselskap. Kombimedlemskapet gjelder kun dekningsområder utenfor forsikringens dekningsomfang.

 

24 timer i døgnet, hver dag hele året, står Viking kundesenter og 150 servicestasjoner over hele landet med fagutdannet personell i beredskap for å gi deg assistanse når uhellet er ute. Viking har konsentrert seg om det de kan best: bil!

Døgnåpen veihjelptelefon

Ring 67 06 61 11 - uansett hvor du er - døgnet rundt - vi lover deg at hjelpen er underveis.